hang with me

Tjenare;)
Äntligen är mitt rum färdig städat.
Nu ska jag bara ladda mobilen lite sen ska jag hämta ut min klänning och se om den sitter bra. Tänkte ha den ikväll, vi får väll se hur det blir. Efter de ska jag hem till Oskar och städa undan de jag grisat ner innan tjejerna kommer ikväll. Jag försöker komma på vart mitt simkort har tagit vägen.. hmm.. Vill ju ha denna roliga kväll på bild faktiskt.
Aja, HA EN HIMLA BRA LÖRDAG! PÖSS

it's a brand new day

HALLOJ

Fick lite besök av Ida såhär på morgonen innan hon skulle till spa't på brun utan sol massage.
Jag var ju på min brun utan sol massage igår, de va himla skönt att bli ompysslad. De blev någon nyans mörkare, blev en fin färg. Dock var ju jag och solade innan för att de är alltid bra att ha lite färg när man tar på nrun utan sol.. De skulle jag inte gjort, jag brände mig någon så vansinnigt på bröstet och i ansikten och så skulle hon peela mig med vantar, och inte nog med det så skulle hon peela mig torrt! de gjorde så jäkla ont på de brända partierna så att jag inte visste vart jag skulle ta  vägen. Men vad len man blev efteråt, kändes babylen.
Efter detta åkte jag hem och sa hej till Mamma och Pappa sen kom soffa och Anna och hämtade mig och vi åkte och handlade och sen hem till oskar och lagade maten och mös framför tv:n.
Idag är mina ögonlockk svullna p.g.a brännan, ajajaj. Nej nu ska jag ta det lugnt och vid 16 vankas det jobb.
PUSSOCHHEJ!
saknar dig

Kräfta, dock är jag rödare i verkligheten.
usch vad det stramar i ansiktet, haha

That made everything feel better

Slappis morgon!
Ligger i sängen, åt till och med frukost i sängen. Dock tog jag mig i kragen och gick och satte mig framför tv:n för att ringa Tele2 om att kanalerna inte har funkat på två och en halv vecka. De var visst något problem med just Västervik och att signalen till kortet inte var som det ska. Så nu funkar ju signalen iaf bara att vänta tills dom löst de största problemet så kanalerna funkar. Nu ska jag kolla på "The other guy" och sen ner och sola om jag orkar och vid tre ska jag möta Soffa och Anna på stan och vid fyra blir det brun utan sol massage, spännande!
PUSS

Vad man har bleknat på sista tiden..

Fy jag såg mig själv i spegeln idag, såg ut som ett spöke. Dock är det väll inte så vanligt att man går och har en superbränna såhär års om man inte varit utomlands eller solat solarium.
Jag som har väldigt svårt för att bli brun sökte lite på Internet i våras på hur jag skulle kunna jobba fram mitt pigment för att få färg lättare(Var ju faktiskt bal och student, klart man ville vara brun;)). Jag hittade Maxosol tabletterna, dom luktar förjävla illa men de gav faktiskt resultat. Gillar dom för att dom ger skydd inifrån kroppen mot UV- strålningen.
Sen började jag sola lite solarium då och då och hittade denna produkt, de är den näst starkaste på solpoolen.  Det kanske inte är så jätte bra att använda den med min känsliga hy men jag använde mig första gångerna av krämen som är en nivå under. Men iaf, den ger mer effekt vid solningen och det kan jag verkligen hålla med.
Så jaa... efter dagens syn i spegeln funderar jag skarpt på att börja om med denna metod.
Mot solpoolen och mot hälsoaffären för att köpa Maxosol!

Pineapple & Mango - Använd före solning.


Innehåller 2 acceleratorer, 3 bronzers och anti-agning, ger dig extremt mycket färg och ett fantastiskt solreslutat, som varar länge. Har anti-agning formula som hindrar förtidigt åldrande. Passar personer med solad hud, och som vill ha maximalt resultat. 200ml

Maxosol

» minska risken för rodnad och solöverkänslighet
» få en fräschare hudton året runt
» förlänga hållbarheten på din solbränna
» minska risken för solrelaterat åldrande
» tillföra din hud och din kropp ett mångsidigt näringstillskott

Maxosol innehåller vitaminer och mineraler som motarbetar de faktorer som påverkar huden negativt som till exempel stress och UV-strålning. De ingående antioxidanterna är speciellt utvalda för att ge huden näring och skydd.
Maxosol innehåller rikligt med skyddsvitaminerna B3, B6, C och E samt biotin, lycopen, zink och selen. Denna kombination ger en allmänt positiv inverkan på kroppens kemi och hudens biologiska balans. Maxosol är ett utmärkt komplement till solcreme.


RIHANNA - LOUD

Rihannas nya album Loud är hur underbart som helst, spelas om och om igen.
Förresten har jag fått en liten anställning på cafét på Gränsö mån-fre tills den 19, och om jag sköter mig kan det bli en vidare anställning;) Jag är himla glad, äntligen lite inkomst handlar inte om många timmar men bara det är något och framför allt ska det bli gött att ha något att göra. Men att jobba på café? då blir de att köpa träningskort!
SES PÅ MÅNDAG HELEN!
PÖSS

GOD KVÄLL!

Ojojoj, på tok för länge sedan man var här och skrev av sig.
Ska berätta lite kort vad jag har gjort under tiden.
-Umgåtts med nära och kära.
-Varit på kusinens kalas
-Jobbat lite i slottet på Gränsö
-Jobbat Wallmans Salonger på Gränsö men massa roliga människor.
- Jobbat en onsdag-söndag på Taxinge Slotts mässa med Oskar.
- Och framför allt har jag umgåtts med min<3

Igår umgicks jag med Martina och Ida. Vi bakade pepparkakor,lagade mat och kollade på filmen "vid din sida", så sjukt fin och tragisk, de gick inte att hålla inne tårarna.
Idag lyfte Ida på röven och åkte in till Västervik för att gå på Ansiktsbehandling med mig, vi hade det himla gutt och passade på att beställa vars en brun utan sol massage också. Jag fick imorgon klockan 16.00 och Ida kör sin på fredagen. Vi fräschar till oss till helgen, otroligt peppad är jag faktiskt.
Efter ansiktsbehandlingen åkte Ida hem och jag gick ett varv på stan och sedan tog jag mig en solning innan jag åkte hem.  Resten av kvällen har spenderats med Ida, Soffa, Sandra och Anna, tror det blev mest prat om hur mycket vi längtar till helgen då "alla" äntligen är samlade.
PUSSS

RSS 2.0