everytime i touch that track it turns into gold

HELLO!
Haft en bra vecka med vänner, innebandy, matlagning, promenader, fika och lite allt möjligt.
Efter en hel förmiddag med bara slapp hemma hos Oskar blev de att åka hem för ytterligare mera slapp hemma i soffan med Mamma och Pappa, Daniel var även hemma en sväng och hälsade på.
Idag skulle det blivit vattengympa med Louise men eftersom att min magvärk aldrig går över skippade jag de.
Senare blir det nog att träffa Emelie, hoppas hon vill se Idol med mig ikväll.
Jag vill ha min Iphone också, den har kommit bort när apple skickade den till tre-butiken i Linköping..
Och nu ska dom utreda varför den kommit bort och vart den tagit vägen men vafan? de har inte jag tid med, eller rättare sagt jag struntar väll i vart den tagit vägen dom måste ändå skicka mig en ny, kan dom inte bara göra de då? gaah ..  Jag har lite smått blivit besatt av något juvelspel som Martina hade på sin Iphone som jag måste ladda ner, de är det första jag ska göra när jag får mitt hjärta, hah.
nej ha en så underbar helg nu, HÖRS&PUSS


Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar. För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Daniel Adams - Gubben i lådan

it don't make any difference to me

Tjenare!
Har inte klivit upp ur sängen ännu, kanske dax att göra de nu?..
De är jätte fint väder ute, solen skiner, helt underbart!
Ska göra mig iordning och fixa lite här hemma sen blir de nog en höstpromenad med Soffa när hon har slutat jobba.
Och ikväll blir de idolkväll med Martina och prat om Norge:)
Imorgon vid klockan 4 är det jobb som står på schemat, ska bli kul att jobba lite för en gångs skull.
PÖSSSSSSSS
foto: Emelie Winge

jag gillar att få såndära fjärilar i magen, så underbart

HALLÅ DÄR!
Ligger i sängen och är precis apseg rent ut sagt.
Vaknade upp hos en gó personen och slappade i soffan framför tv:n och sen åkte jag hem och lite senare mötte jag upp Soffa vid arbetsförmedlingen. Måste  skriva in mig så att man har en back up plan ifall de skulle bli så att inte Norge blir av, Men de ser ut som att vi åker i November, längtar. Sen tänker jag åka till Thailand med en drös bra folk, haha ja man kan ju faktiskt få drömma lite?...
Igår kom Sandra och Ida till in till stan från skogarna för att umgås med mig, soffa och Martina.
Vi var och käkade på Kina, guuud vad gott de var och de brann i munnen så starkt var de.. typ..
Efter de åkte vi hem till mig och kikade på Farsan. Och efter att Sandra och Ida begett sig hemåt kollade vi andra på paradise hotel och sen satt vi i väntan på att Kungarna av Tylösand skulle börja. När de var dax gjorde även Patrik och Sasa oss sällskap, hade riktigt trevligt med lite mackor och grejer, senare kom även Oskar en sväng.
Ikväll blir det att ta det lugnt och sova helt ensam, jäklarns vad tråkigt.

GODNATT:)

Hej!
Nästan en  vecka sedan jag skrev här.
Har haft fullt upp men ändå inte, tss. I helgen blev de en lyckad helg med partaj båda dagarna med alla fina vänner, gutt. Igår blev de att slappa och sedan åka hem för att fräscha till sig till bion som soffa, jag och oscar skulle gå på, vi såg på Wall street-money never ends.. Lite komplicerad film tyckte vi men den funkade som tidsfördriv en söndag.
Efter bion gick vi och käkade pizza och Martina och Ida kom och gjorde oss sällskap och sedan tog vi en promenad, fy satan vad kallt de börjat bli om kvällarna.. Iaf så vaknade jag ganska tidigt imorse och kollade på våra bästa år och Tyra Banks Show, hon är jäkligt skön den där Tyra.
Denna kväll har spenderats med Elin och Soffa och lite fler människor genom att sitta och kolla på innebandy, de roliga är att när man går med sina tjejkompisar hänger man inte med särskilt bra i matchen utan man sitter och skrattar och stimmar om allt möjligt.
Nej nu ska jag snart sova, känns ganska ensamt ikväll haha.
Aja GODNATT OCH PUSSPUSS

I wanna celebrate and live my life

De var länge sedan jag var här:)
De har hänt en hel del..
Hade en supertrevlig kväll i fredags med Louise. Vi lagade tacos och såg på Idol. Efter de åkte träffade vi Simon, Tolf och Miche och umgicks hemma hos simon med lite rosé, champagne, biljard och bra musik och efter de blev de en sväng till Sahara. I Lördags blev det en nykter utgång för mig och en kort vistelse på Palladium då Sandra gjorde illa sig i fingret och vi fick gå till akuten. Söndagen bestod av att umgås med Louise, åt maten som blev kvar sedan kvällen innan och snackade om allt mellan himmel och jord.  På kvällen blev de filmhäng hos en annan människa, gött. Och igår umgicks jag med Martina och senare en sväng med Soffa och Anna också.
Och efter en mysig natt och en välbehövlig sovmorgon gick jag till Martina idag, vi käkade frukost och låg och segade i sängen ett bra tag och nu har hon åkt och jobbat och jag ska lägga mig i soffan och kolla på tv.
Sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda.
Imorgon blir det en tripp till A-rum med soffa till Krantz:)
PUSSPUSSS

RSS 2.0